Iedereen merkt, dat de prijzen voor energie de pan uitreizen. De besparing, die wordt gerealiseerd bij het toepassen van aardwarmte ten opzichte van een gasgestookte cv is al lang geen punt van discussie meer. Het toepassen ervan is daarom een toekomstvaste investering. Het berekenen van uw voordeel kunt u gemakkelijk zelf doen op de onafhankelijke website www.warmtepomp-info.nl.

Marcel helpt u graag verder bij het maken van heldere rekenvoorbeelden met diverse opties, zoals het toepassen van zonnecollectoren met een warmwaterboiler. Verder wordt hulp geboden bij het bepalen van de juiste capaciteit van de warmtepomp en het aantal benodigde bronnen. Ook is er een warmtepomp, waarbij geen bronnen nodig zijn, nl. een lucht/water warmtepomp die kan koelen en verwarmen.

Het verlenen van goede adviezen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom maken wij u er op attent, dat aardwarmte het beste tot zín recht komt bij toepassing van vloerverwarming, maar een combinatie met radiatoren behoort ook tot de mogelijkheden.

Uitspraak van Marcel: ,,De enige manier om de werking van zoín installatie te ervaren, is om er zelf een te hebben. Daarom verwarm ik mijn huis zelf ook met aardwarmte en mijn klanten kunnen deze praktijksituatie komen bezichtigeníí.